هولوگرام اختصاصی

برای دیدن لیست قیمت روی تصویر کلیک کن

لیست قیمت هولوگرام دوبعدی اختصاصی 

مهمترین ویژگی هولوگرام اختصاصی که باعث شده است به مطمئن ترین برچسب روی کالاها تبدیل شود این است که این برچسب بعد از تولید به هیچ وجه در هیچ جای دنیا قابل کپی برداری و تکثیر مجدد نیست، بطوریکه در حال حاضر به عنوان مطمئن ترین و ارزان ترین راه حل برای جلوگیری از جعل و تقلب در تمامی کشورهای پیشرفته مورد استفاده قرار میگیرد.

گذشته بر ایجاد امنیت، جلوه زیبای هولوگرام اختصاصی و غیر قابل جعل بودن آن، برای خریدار محصول اطمینان خاطر و اعتماد به تولیدکننده را به ارمغان می آورد.

برای سفارش هولوگرام با طرح دلخواه خود اینجا کلیک کن

ما افتخار داریم هولوگرام اختصاصی را به صورت اورژینال با طرح وسایز مورد نظر شما تولید نماییم.

برای سفارش هولوگرام با طرح دلخواه خود اینجا کلیک کن

لیبل‌های هوشمند و چاپ امنیتی‌
هولوگرام اختصاصی؛ یک نگاه تام و تمام‌

تحقیق ونگارش : مجید شفاعی ( ۱۳۸۷ )

هولوگرام اختصاصی در بازار محصولات، نشان اصل بودن است.

برچسب کوچکی که معنا و مفهوم آن این است  این بسته یا فلان محصول تقلبی نیست. راستی اگر همین هولوگرام خودش تقلبی از آب دربیاید چه می‌شود؟

  دست‌اندرکاران صنعت هولوگرام می‌گویند که تقلب هولوگرام امکان‌پذیر نیست، نه به این دلیل که هر جایی   تجهیزات تولید هولوگرام را ندارد، بلکه به این خاطر که فرایند تفکیک رنگ و لایه‌ها و روش چاپ آن به  گونه‌ای است که کپی‌برداری از آن ناممکن است و هولوگرام تقلبی به راحتی لو می‌رود.

در اینجا ضمن بازبینی سریع تاریخچه هولوگرام، روش‌ها و تکنیک‌ها و انواع آن معرفی می‌شوند.

هولوگرام یک تصویر سه بعدی است که توسط اشعه لیزر ایجاد می‌شود. واژه هولوگرام از دو کلمه یونانی(Holo )  به معنای کامل وGraph )  )به معنای نگارش به وجود آمده است. تمام نگاری (هولوگرافی ) یک تکنیک انقلابی است که عکسبرداری سه بعدی (یعنی کامل) از یک جسم و یا یک صحنه را ممکن می‌سازد.

۲۰۲۰۱۲۳۰ ۱۲۴۷۳۵ scaled e1617618388395

این تکنیک در سال ۱۹۴۸ توسط گابور ابداع شد (در آن زمان به منظور بهتر کردن توان تفکیک، میکروسکوپ الکترونیکی پیشنهاد شد) و به صورت یک پیشنهاد علمی در آمد اما قابلیت واقعی این تکنیک پس از اختراع لیزر در سال ۱۹۶۰ نشان داده شد. اولین هولوگرام‌های سه بعدی نور داده شده با لیزر در سال ۱۹۶۴ توسط (Leith    )وUpatnieks ) )در میشیگان ساخته شد.

هولوگرام اختصاصی چگونه ساخته می‌شود؟

هولوگرام اختصاصی به دو روش دستی(Manual ) ودیجیتال یا Dotmatrix تهیه می‌شود.

روش دستی‌

بعد از اختراع لیزر انواع هولوگرام‌ها می‌توانست ساخته شود. اولین هولوگرام‌ها که با نور لیزر قابل رویت بود، هولوگرام‌هایTransmission   (شفاف) نام داشتند. در سال ۱۹۶۸ هولوگرامRainbow   یا انعکاسی(Reflection ) به وجود آمد. ساختار این نوع هولوگرام‌ها به گونه‌ای است که زیر نور سفید قابل دیدن هستند.

  اگر بیننده حالت خود را نسبت به یک هولوگرام انعکاسی تغییر دهد، می‌تواند طیف‌های مختلف رنگ را ببیند. این‌که ما می‌توانیم یک هولوگرام را به صورت سه بعدی، برجسته و رنگارنگ ببینیم ناشی از خطای دید است.

بهترین روش فهمیدن هولوگرام، مقایسه آن با عکاسی است. در عکاسی، نقطه به نقطه یک عکس سیاه و سفید توسط شدت اشعه نور ساخته می‌شود که هر نقطه روی عکس بسته به شدت موج نور، تنها یک یا چند چیز را ضبط و آشکار می‌سازد. اما باید توجه داشت نوری که یک منظره واقعی را می‌سازد فقط توسط دامنه و طول موج نور تعیین نمی‌شود بلکه فاز نقش عمده‌ای را نیز ایفا می‌کند.

در عکاسی، فاز نوری از منظره اصلی منحرف می‌شود بنابراین در عکاسی، تصاویر سه بعدی نخواهیم داشت. اما در هولوگرافی علاوه بر شدت نور (دامنه و طول موج )، فاز نیز روی صفحه حساس به نور ثبت می‌شود.

برای به‌دست آوردن فاز در هولوگرافی، از یک اشعه مرجع (Refrence beam )  استفاده می‌شود. به این صورت که اشعه مرجع با اشعه شی که هر دو هم فاز هستند ترکیب شده و اشعه جدید با موج و دامنه  بیشتر می‌سازند. این اشعه شامل یک سری از خطوط باریک و روشنی است که می‌تواند روی سطح حساس نگاشته شود.

اشعه مرجع و اشعه شی جایی در نزدیکی سطح حساس به نور با هم تداخل پیدا می‌کنند. اشعه‌های هم فاز روشنی‌ها وغیر هم فاز خطوط تیره را ایجاد می‌کنند که در نتیجه این خطوط باریک و روشن شبکه پراش (Diffraction grating )تولید می‌شود. این توری‌پرانی مجموعه‌ای  از خطوط موازی است که خطای دید ایجاد شده را روی فیلم شکل می‌دهد و به این ترتیب هولوگرام به وجود می‌آید.

این خطوط باریک و روشن روی هولوگرام به طور مستقیم معرف نقاط به هم پیوسته در فضای یک منظره نیستند (قادر به نشان دادن تمام جزئیات منظره اصلی  نیستند) بلکه تنها چیزی که هولوگرام نمایانگر آن می‌باشد پرسپکتیو نقاط است.

هولوگرام به‌دست آمده به صورت عبوری است و برای بازسازی موج‌های آن به یک نور هم فاز احتیاج داریم که این نور باید کاملا شبیه به نوری باشد که هولوگرام توسط آن به وجود آمده تا بتواند شرایط هنگام عکسبرداری را برای ما بازسازی کند. بهترین نور هم فازی که می‌تواند در هولوگرافی – چه در مرحله عکسبرداری و چه در هنگام بازسازی- مورد استفاده قرار گیرد، نور لیزر است.

هولوگرام آماده

برچیب وویددار

برای این‌که از هولوگرام عبوری یک هولوگرام انعکاسی ساخته شود، نور لیزر را با عبور از مسیر اولیه به نام  ۱ H (که خاصیت عبوری داشته و تنها با نور لیزر قابل باز خوانی است) به سطح حساس دیگری می‌تابانند. این سطح حساس پس از ظهور و ثبوت تبدیل به هولوگرام انعکاسی می‌شود که ۲H نامیده می‌شود. این هولوگرام قابل دیدن زیر نور سفید است.

اگر سوژه‌ای که می‌خواهیم از آن هولوگرام تهیه شود به صورت فایل دیجیتال باشد، در این صورت بهتر است تصاویر در برنامه‌هایVector مانندIllustrator   وCorel آماده شود. پس از این‌که تفکیک رنگی انجام گرفت، توسط ایمیج ستر از فایل، خروجی می‌گیرند که این فیلم‌ها به صورت شفاف است و به جای سوژه سه بعدی استفاده می‌شود.

بسته به این‌که هر کدام از این فیلم‌ها باید چه عمقی در هولوگرام داشته باشند، به ترتیب و در فاصله‌های متفاوت در معرض نوردهی قرار می‌گیرند. زاویه نوردهی  این فیلم‌ها برای ایجاد رنگ‌های متفاوت فرق می‌کند. در اینجا هم اشعه مرجع و اشعه سوژه با هم تداخل پیدا کرده و طرح مورد نظر روی سطح حساس به نور، شکل می‌گیرد.

ممکن است تصویر دارای برجستگی یا فرورفتگی‌هایی باشد که در این موارد به صورت معکوس روی هولوگرام ثبت می‌شود. یعنی اگر تصویر دارای برجستگی باشد، در هولوگرام به صورت فرورفته منتقل می‌شود. برای حل این مشکل از آینه‌ها و عدسی‌های Optical   Phase   Conjugation    استفاده می‌شود.

‌روش دیجیتال / دات ماتریکسDot matrix) )

در اینجا تولید هولوگرام کاملا به صورت دیجیتال می‌باشد. تصویر به صورت دیجیتال برای ماشین دات ماتریکس تعریف شده و سطح حساس به نور با فرمان کامپیوتر توسط نور لیزر (که از نوع هلیوم کادمیوم است) نگاشته می‌شود. در این شیوه سطح هولوگرام به صورت نقاط فرورفته ظاهر می‌شود که این فرورفتگی‌ها در حد میکرون است و در زیر نور معمولی و با چشم غیر مسلح قابل دیدن نیست.

بسته به میزان عمق این نقاط، شکست نور متفاوت بوده و سطح هولوگرام به صورت رنگی دیده می‌شود. حال برای ایجاد عمق و شکست نور در سطح حساس، این سطح در راستای‌ X وYحرکت می‌کند و منبع تابش ثابت است یا زاویه تابش لیزر تغیر کرده و سطح حساس به نور ثابت می‌ماند.

از خصوصیات هولوگرام این است که اگر دو هولوگرام یکسان در دو زمان متفاوت به وجود آید، با بررسی‌های جزیی معلوم خواهد شد که بین دو نسخه یکسان، تفاوت‌های دقیق و ماهرانه‌ای وجود دارد که همین ویژگی کپی برداری از هولوگرام را غیر ممکن می‌سازد.

نوع نوری که هولوگرام با آن دیده می‌شود نقش مهمی در پی بردن به کیفیت هولوگرام ایجاد می‌کند. برای دیدن هولوگرام یک لامپ ۱۲ ولت، ۷۵-۵۰ وات و یک لامپ هالوژن دارای خاصیت پیزو الکتریکی ۱۶MR – استفاده می‌شود. منبع نور باید بالا و در فاصله کمتر از ۱۰۰ سانتی‌متر نسبت به هولوگرام و در زاویه تقریبی ۴۵ درجه قرار گیرد.

تولید انبوه‌

هولوگرام اصلی به روش برجسته کاری تکثیر می‌شود. هولوگرام‌ها به صورت برجسته روی سطح فتورزیست یا فتوترموپلاستیک ثبت می‌شود. در اولین مرحله فرآیند برجسته‌کاری، تصویر هولوگرام به روی صفحه فلزی از جنس نیکل منتقل می‌شود. قبل از تهیه فرم نیکلی، توسط دستگاهی با عبور جریان برق و فشار تک‌هولوگرام اصلی را در کنار هم قرار داده و بعد از روی آن فرم نیکلی تهیه می‌شود. انتقال تصویر به فرم نیکلی در حوضچه‌های محلول آبی صورت می‌گیرد به این ترتیب که ابتدا سطح فتورزیست به‌وسیله نقره هادی شده و سپس با استفاده از انتقال‌دهنده‌های شیمیایی ذرات اتم نیکل به سطح هولوگرام می‌چسبد و در فرورفتگی‌های هولوگرام می‌نشیند. هولوگرام  اصلی از سطح فرم نیکلی جدا شده و هولوگرام اصلی دیگر قابل استفاده نیست. فرم نیکلی که شیمShim   نام دارد برای تولید انبوه مورد استفاده قرار می‌گیرد. این فرم ناخواناست و وقتی روی فیلم متالایز شده منتقل می‌شود به صورت خوانا در می‌آید. این فرایندElectroforming   نام دارد.

شیم روی سیلندرMain cylinder در دستگاه Embosser    نصب می‌شود. طرح روی شیم به روی سطح خیلی نازک رول فیلم متالایز شده با فشار و حرارت منتقل می‌شود.

دو نوع ماشین Hard embosser وSoft embosser    وجود دارد. در Hard embosser ، سیلندر فرم یک بار در تماس با سیلندر فشار اولیه قرار گرفته و تصویر منتقل می‌شود. بعد از رسیدن سیلندر فشار به گپ سیلندر فرم، سیلندر فشار دوم با سیلندر فرم در ارتباط است. به این شکل تصویر هولوگرام به صورت پیوسته روی رول منتقل می‌شود.

در نوعSoft embosser   ، جنس سیلندرفشار از لاستیک است و قابلیت برجسته کاری روی کاغذ را داراست. در این شیوه قبل از این‌که فیلم متالایز شود، Emboss شده که کیفیتی بالاتر را به دنبال دارد.

چسبدار کردن‌

رول برجسته شده به طور پیوسته در دستگاه سلفون‌کشی حرکت می‌کند و پشت آن به چسب‌های پایه آبی یا پایه حلالی آغشته می‌شود و سپس یک کاغذ با پوشش سیلیکونی روی آن کشیده می‌شود.

یکی دیگر از روش‌های چسبدار کردن هولوگرام، هات استمپ(Hot stamping ) است. در این روش تمام آب اضافه چسب پشت هولوگرام، تبخیرشده و حالت چسبناکی خود را از دست می‌دهد. سپس این نوع هولوگرام با استفاده از فشار، حرارت و قالب‌های انتقال روی سطح مورد نظر می‌نشیند و دیگر قابلیت کنده شدن  وجابه‌جایی را ندارد و به طور دایم روی سطح باقی می‌ماند. در هنگام انتقال فقط آلومینیوم بدون فیلم منتقل می‌شود. هولوگرام هات استمپ به عنوان یک وسیله فوق امنیتی به شمار می‌رود چرا که بعد از استفاده اولیه غیر قابل برداشت از روی سطح است.

خط وتیغ زنی‌

بعد از لمینیت کردن رول هولوگرام، در شکل و اندازه‌های مورد نیاز مشتری به صورت ورقی بریده شده و بسته‌بندی می‌شود.

بر روی فرم نیکلی علایمی به عنوان رجیستر ثبت می‌شود که این رجیستر‌ها توسط چشم الکتریکی ماشین دایکات خوانده و سپس عملیات خط و برش انجام می‌شود.

شماره گذاری‌

هولوگرام‌ها را می‌توان با استفاده از روش‌های متفاوت مانندInkjet ،UV لیزری و حرارتی کدگذاری کرد که این اعداد به صورت دایمی روی سطح هولوگرام باقی می‌ماند.

‌مواد مصرفی برای نگاشت هولوگرام (سطح حساس به نور)

این امکان وجود دارد که توری پرانی‌های سازنده یک هولوگرام، به صورت شبکه‌های فازی(Phase grating ) یا دامنه‌ای(Amplitude grating )  ذخیره شوند. شبکه‌های دامنه‌ای در جذب طیف نور دچار نوسان شده و بهره‌وری کمتری نسبت به هولوگرام‌های فازی دارند. بنابراین به طور کمتری مورد استفاده قرار می‌گیرد. اکثر موادی که برای هولوگرام‌های فازی مورد استفاده قرار می‌گیرد، به یک تئوری بهره‌وری انکسار رسیده‌اند که برای هولوگرام‌های ضخیم، نوع Bragg این بهره‌وری ۱۰۰% است. در نوعBragg    بلورهایی به کار رفته که با برخورد اشعه‌های هم فاز به آنها بیشترین باز تابش را خواهیم داشت. در هولوگرام‌های نازک از نوع Nath-Ramman   با بهره‌وری ۹/۳۳% است Nath-Ramman . فیلم‌های هولوگرامی هستند که معمولا ضخامت آنها به میلی میکرون می‌رسد.

جدول زیر موادی که برای نگاشت هولوگرام مورد استفاده قرار می‌گیرد، نشان می‌دهد. این مواد برای تولید انبوه هولوگرام‌ها به کار نمی‌رود.

انواع هولوگرام‌

یک هولوگرام می‌تواند از لایه‌های متفاوتی تشکیل شده باشد. دو لایه اصلی فوقانیForeground و زیرینBackground و لایه‌های فرعی میانی. تعداد لایه‌های هولوگرام‌ها بسته به نوع آن می‌تواند افزایش پیدا کند. به طور مثال هولوگرامی که هم دارای تصویر است وهم متن، یک هولوگرام دو لایه است.

دو بعدی۲D ) )

همان‌طور که از نام این هولوگرام پیداست، تصویر روی هولوگرام فقط دارای دو بعد است. فیلم مورد استفاده حساس به نور لیزر بوده و قابلیت ثبت فاز را ندارد به همین دلیل تصویر نگاشته شده فقط دارای دو بعد است.

‌سه بعدی( ۳D )

تصویر ثبت شده در این هولوگرام دارای سه بعد است به این معنا که فیلم حساس به نور لیزر توانایی ثبت فاز را نیز داراست. در نتیجه تصویر به دست آمده دارای سه بعد می‌باشد.

‌دو بعدی / سه بعدی۳D/2D) )

این هولوگرام‌ها از دو لایه تشکیل شده اند. یک لایه دارای هولوگرام دو بعدی است که معمولا در پس زمینه (لایه زیرین) قرار می‌گیرد و لایه دیگر که دارای هولوگرام سه بعدی است، در لایه رویی قرار دارد. بدین ترتیب هولوگرام بدست آمده از این شیوه دارای عمق بیشتری خواهد بود. البته در این هولوگرام‌ها لایه‌های میانی دیگری مثل متن‌های میکرونی، متن‌های پنهان و… هم می‌توانند قرار بگیرند که جنبه‌های امنیتی هولوگرام را افزایش می‌دهند. برای ثبت هولوگرام‌های دو بعدی/ سه بعدی و… از نور دهی پیوسته لیزر استفاده می‌کنند.

‌استریو گرام‌

این هولوگرام، یک هولوگرام متحرک است و به این صورت ایجاد می‌شود که در هنگام نگاشت  آن، فریم‌های مختلفی از یک تصویر در حال حرکت ( مانند تصاویر ایجاد کننده انیمیشن )به ترتیب و به صورت مجزا در مقابل نور لیزر قرار داده شده و توسط نور لیزر روی سطح حساس به نور ثبت می‌شود. برای هر فریم نوردهی مجزایی صورت می‌گیرد و بسته به میزان قابلیت  سطح حساس برای ثبت این فریم‌ها، میزان نوردهی می‌تواند افزایش پیدا کند.

‌پالسی‌

در این هولوگرام‌ها نور لیزر به طور مستقیم به فتوپلیمر برخورد کرده و عملیات واسطه (بدست آوردن هولوگرام اصلی و سپس بدست آوردن فرم نیکلی ) وجود ندارد. نام لیزری که برای نگاشت این هولوگرام استفاده می‌شود پالس نام دارد. به همین دلیل به این هولوگرام‌ها، هولوگرام پالسی گفته می‌شود. لیزر پالس با توان بالاتری از لیزر‌های پیوسته و در زمان میلی ثانیه نوردهی می‌کند. مزیت لیزر پالس، زمان نوردهی سریع است که از به وجود آمدن جزئی‌ترین حرکت( که باعث خرابی هولوگرام می‌شود) جلوگیری می‌کند. این لیزر بیشتر برای عکسبرداری از چهره مورد استفاده قرار می‌گیرد.

جنبشی یا پویاKinetic movement ) )

این هولوگرام یک هولوگرم چند لایه است که می‌تواند جنبه امنیتی نیز داشته باشد. در این نوع می‌توان از هولوگرام‌های سه بعدی، دو بعدی و دات‌ماتریکس استفاده کرد. با نوردهی در زاویه‌های متفاوت و پشت سر هم به این هولوگرام‌ها می‌توان هولوگرام‌های جنبشی ایجاد کرد. هولوگرام‌های  دات‌ماتریکس جنبشی به دلیل فاصله کم زاویه‌های نوردهی، به مراتب حرکتی نرم‌تر از هولوگرام‌های جنبشی دو بعدی و سه بعدی دارند. زمانی که هولوگرام دات ماتریکس با سه بعدی /  دو بعدی ترکیب می‌شود، برچسب در بهترین حالت درخشندگی و متغیرترین حالت جنبشی قرار می‌گیرد.

فلیپ فلاپFlip Flop) )

در این نوع هولوگرام، حرکت در هنگام نگاشت هولوگرام اصلی ایجاد می‌شود. به این صورت که نیمی از سوژه ماسکه شده و مابقی در زاویه‌ای مشخص نوردهی می‌شود ونیمه دیگر در زاویه‌ای متفاوت روی سطح حساس نگاشته می‌شود.  هولوگرام بدست آمده از این روش دارای حرکتی است که در اصطلاح فلیپ فلاپ نام دارد. می‌توان این حرکت را با دو تصویر مجزا نیز انجام داد.

‌متن‌های پنهان Hidden  Text

برای نگاشت هولوگرام‌های دارای متن مانند هولوگرام‌های تصویری عمل می‌شود. به این صورت که از متن مورد نظر یک ماسک (شیشه‌ای مشکی است که جای حروف روی آن به صورت شفاف <غیر مشکی> است) برای عبور نور لیزر تهیه می‌شود و در معرض نوردهی توسط لیزر قرار می‌گیرد. اگر سطح حساس به نور خاصیت انعکاسی داشته باشد، متن زیر نورمعمولی قابل باز خوانی است. اگر سطح حساس خاصیت عبوری داشته باشد تنها زیر نور لیزر قابل خواندن است. این متن‌ها به دو شکل موجود بوده و هر دو به طور مستقیم روی هولوگرام نگاشته می‌شود.

نوع اول Laser beam hidden text نام دارد. خاصیت عبوری داشته و تنها زیر نور لیزر یا با قلم لیزری قابل باز خوانی است. این نوع متن را بیشتر در نواحی کم هویدا و غیر مشخص هولوگرام قرار داده می‌شود.

نوع دیگر به متنهای قالبی(Mold hidden text )  مشهورند. برای دیدن متن در این هولوگرام‌ها از فیلمی به نام Decodefilm استفاده می‌شود. فیلم را روی هولوگرام قرار داده، متن پنهان آشکار می‌شود.

 فیلم‌های هولوگرام (در تیراژ  وسیع  استفاده  می‌شود)

 هولوگرافی یک ایده آل در صنعت بسته‌بندی به خصوص در بسته‌بندی‌های انعطاف پذیر به شمار می‌رود.

رول عریض هولوگرام به طور معمول در چاپ کاغذ‌های تزئینی، بسته‌بندی، برچسب‌ها و… کاربرد دارند. این فیلم‌ها به دلیل دارا بودن جذابیت بصری- و در بعضی موارد خصوصیات امنیتی- باعث فروش بالای محصول مورد نظر می‌شود.

فیلم‌های موجود در شکل‌های هندسی یا سفارشی (شکل‌های متنوع) و از جنس‌هایB. O. O. P ،PET ،PVC و با ضخامت تقریبی ۱۵ تا ۵۰ میکرون و عرض متغیر (بسته به اندازه محصول نهایی ) و در رنگ‌های متنوع نقره ای، طلایی، سبز، آبی و قرمز ساخته می‌شود.

‌انواع فیلم‌های مصرفی:

  •  فیلم‌های شفاف
  •  فیلم‌های متالایز شده‌
  •  فیلم‌های نیمه متالایز شده‌
  • جنس فیلم‌های هولوگرافی به گونه‌ای است که با استفاده از شیوه‌های چاپی می‌توانیم روی آنها عمل چاپ را انجام دهیم.
  • چسب‌ها و فیلم‌های امنیتی‌
  • نوار چسب‌های هولوگرام‌

نوار چسب‌های امنیتی هولوگرام، حفاظت در بالاترین سطح را فراهم می‌کنند. این نوار چسب‌ها برای حفاظت بالای پاکت نامه، جعبه و کارتن‌ مورد استفاده قرار می‌گیرند. وقتی نوار چسب روی سطحی چسبیده می‌شود و سپس این نوار چسب از سطح جدا می‌شود و کلماتی مانند دست‌کاری شده(Void )، اصل(Original )، باطل شد(Canceled )، باز شد(Opened ) ، روی سطح باقی می‌ماند. زمانی که) Temper evident   حروف به جای مانده روی سطح ) روی سطح باقی می‌ماند نشان‌دهنده این است که آن بسته یا پاکت باز شده است. نوشته‌های کوچک میکرونی و پنهان که روی این نوار چسب‌ها می‌تواند وجود داشته باشد با لیزر قابل خواندن می‌باشند. نوار چسب‌های هولوگرام را با استفاده از ماشین دایکات می‌توان به ابعاد مورد نظر درآورد یعنی این نوار چسب‌ها از حالت نواری خارج شده و به صورت برچسب در می‌آیند.

  1. Temper evident

Temper evident یک خصوصیت و جلوه امنیتی است که به شیوه زیر روی برچسب‌های هولوگرام اعمال می‌شود.

روی فیلم قبل از این‌که متالایز شود با استفاده از سیلندرآنیلوکس که کلمه مورد نظر روی آن به صورت منفی یا مثبت حکاکی شده است، ماده‌ای خاص روی فیلم منتقل می‌شود.

این ماده با فیلم پیوند برقرار کرده و دیگر از فیلم جدا نمی‌شود. سپس با یک سیلندر آنیلوکس دیگر که بدون حکاکی است ماده‌ای روی فیلم منتقل می‌شود که به این ماده در اصطلاح)  Release layer رها شونده ) گفته می‌شود.

روی این ماده پوشش آلومینیومی زده شده، سپس روی آلومینیوم لایه چسب قرار گرفته و لایه چسب با یک کاغذ سیلیکونی پوشش داده می‌شود.

بسته به این‌که بخواهیم طرح به جای مانده روی سطح به صورت منفی یا مثبت باشد حکاکی سیلندر آنیلوکس تغییر پیدا می‌کند.

اگر طرح منفی باشد، طرح روی سیلندر آنیلوکس برجسته است و اگر مثبت باشد، طرح  روی سیلندر آنیلوکس به صورت فرو رفته است.

می‌توانیم از لایه آلومینیوم استفاده نکنیم در این صورت طرح به جای مانده به صورت شفاف  خواهد بود.

انواع نوارچسب‌های هولوگرام:

  1. دات ماتریکس‌
  2. دو بعدی /   سه بعدی‌
  3.  فلیپ فلاپ‌
  4.   جنبشی‌

هولوگرام‌های دارای حروف میکرونی و نوشته‌های پنهان

هولوگرام‌های خراشیدنیScratch hologram ) )

عمل خراشیدن هولوگرام، به صورت وسیع درPincode ‌های تلفن، امور بانکداری، کارت‌های موبایل، کوپن تخفیف و… برای اهداف فوق امنیتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به جای استفاده از پوشش‌های خراشیدنی معمول که روی کارت‌های تلفن همراه، کوپن‌ها و… استفاده می‌شود می‌توان از هولوگرام‌های خراشیدنی استفاده کرد که نسبت به پوشش‌های معمول امن‌تر بوده و هم چنین  نیازمندی‌های معمول را برآورده می‌سازد. این هولوگرام‌ها می‌تواند با نام شرکت و تصاویر سه بعدی از لوگوی آن شرکت چاپ شود.

هولوگرام‌های شناساییHologram ID) )

منظور از هولوگرام‌های شناسایی، هولوگرام‌هایی است که به صورت شفاف(Transparent ) بر روی کارت‌های شناسایی چسبانده می‌شود.

این هولوگرام‌ها دارای وضوح و شفافیت بالایی هستند.

استفاده از این پوشش هولوگرامی بر روی کارت‌های شناسایی چاپ شده باعث حفاظت از مرکب کارت در برابر خراش و سایش نیز می‌شود، طول عمر کارت را افزایش می‌دهد و از همه مهم تر امنیت کارت را بالا برده و از دگرگونی و تغییر در اطلاعات کارت، نسخه‌برداری و جعل کارت‌های شناسایی جلوگیری می‌کند.

چسباندن این هولوگرام‌ها بر روی کارت یا به روش هات‌استمپ انجام می‌شود که در این روش نیاز به دستگاه فشار و حرارت داریم، و یا چسباندن به شیوه معمولی است. یعنی هولوگرام‌های شفاف پشت چسبداری که به راحتی روی کارت چسبیده می‌شوند.

البته روش هات استمپ امنیت کار را بیشتر تضمین کرده و پس از چسبیدن دیگر از سطح جدا نمی شود



واحد پشتیبانی

4 Comments

  1. رجوانی گفت:

    سلام.ما می خواهیم جعبه های مقوایی چاپ دار خود را با استفاده از الصاق هولوگرام به روش هات استمپ (Holographic Hot Stamping Foil) تهیه کنیم.آیا چاپخانه یا شرکتی می شناسید که این کار را برای ما انجام دهد؟ممنمون می شوم راهنمایی کنید

  2. admin گفت:

    با سلام .
    در صورتي كه تعداد كارتان بالا باشد خودمان انجام ميدهيم.
    در صورت تمايل تماس بگيريد .

  3. رامبد گفت:

    من وسیله ایی را خریداری کرده ام و بدون اینکه من به آن حتی دست زده باشم هولوگرام آن باز شده است و فروشنده دیگر حاضر به پس گرفتن آن نیست. لطفا میتوانید به بنده کمک کرده و راهنمایی بفرمایید که برای اثبات اینکه من اصلا از آن وسیله استفاده نکرده و خودبه خود هولوگرام آن باز شده است چگونه باید فرکشنده را قانع کنم ؟
    سپاسگزارم.

  4. سلام .اصولا اگر هولوگرام واقعی باشه نباید به خودی خود کنده بشه . هولوگرام وقتی کنده میشه مخدوش میشه و یک نوشته ازش کنده میشه و در جای چسبیده شده جا میمونه. بهرحال به فروشگاه مورد نظرتون برید و بسته دیگه ای که مثل خریدتون میمونه رو ببینید اگه مثل محصول شما کنده بشه مشکل از فروشگاه هست. فقطدقت کنید طرح و سایز و رنگ و شکل هر دو تا محصول دقیقا مثل هم باشه .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *